Molykote G-0050 FM
Molykote G-0050 FM to smary uniwersalne odpowiednie do przypadkowego kontaktu z żywnością – smar na bazie MO o lepkości oleju bazowego 70 cSt w temperaturze 40 C, zagęszczony kompleksem aluminiowym, wykorzystuje białe substancje stałe jako stałe środki smarne. Posiada również certyfikat H1 wydany przez NSF dopuszczający do przypadkowego kontaktu z żywnością.
Zastosowanie
Uniwersalne smarowanie elementów mechanicznych, takich jak łożyska, łańcuchy, koła zębate i ślizgi w zakładach przetwórstwa żywności i napojów.
Zalety stosowania Molykote G-0050 FM
- Doskonałe właściwości smarne
- Dobra odporność na wymywanie wodą
- Wysoka zdolność przenoszenia obciążeń
- Kompatybilny z wieloma tworzywami sztucznymi i elastomerami
- Zgodność z przepisami FDA 21 CFR 178.3570
- Spełnia klasyfikację NSF H1 dla przypadkowego kontaktu z żywnością
- Zatwierdzony przez organizację Kosher
- Dostępne w klasie konsystencji NLGI 0, 1 i 2
Dostępne opakowania:
- tubka 380 G
- pojemnik 25 KG
W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt za pośrednictwem formularza.
Jesteś zainteresowany tym produktem?
Produkt dostępny tylko na indywidualne zamówienie. Jeśli jesteś zainteresowany kupnem to wypełnij poniższy formularz kontaktowy lub skontaktuj się z nami telefonicznie.
Molykote G-0050 FM to smary uniwersalne odpowiednie do przypadkowego kontaktu z żywnością – smar na bazie MO o lepkości oleju bazowego 70 cSt w temperaturze 40 C, zagęszczony kompleksem aluminiowym, wykorzystuje białe substancje stałe jako stałe środki smarne. Posiada również certyfikat H1 wydany przez NSF dopuszczający do przypadkowego kontaktu z żywnością.
Zastosowanie
Uniwersalne smarowanie elementów mechanicznych, takich jak łożyska, łańcuchy, koła zębate i ślizgi w zakładach przetwórstwa żywności i napojów.
Zalety stosowania Molykote G-0050 FM
- Doskonałe właściwości smarne
- Dobra odporność na wymywanie wodą
- Wysoka zdolność przenoszenia obciążeń
- Kompatybilny z wieloma tworzywami sztucznymi i elastomerami
- Zgodność z przepisami FDA 21 CFR 178.3570
- Spełnia klasyfikację NSF H1 dla przypadkowego kontaktu z żywnością
- Zatwierdzony przez organizację Kosher
- Dostępne w klasie konsystencji NLGI 0, 1 i 2