Molykote G-0050 FM

Molykote G-0050 FM to smary uniwersalne odpowiednie do przypadkowego kontaktu z żywnością – smar na bazie MO o lepkości oleju bazowego 70 cSt w temperaturze 40 C, zagęszczony kompleksem aluminiowym, wykorzystuje białe substancje stałe jako stałe środki smarne. Posiada również certyfikat H1 wydany przez NSF dopuszczający do przypadkowego kontaktu z żywnością.

Zastosowanie

Uniwersalne smarowanie elementów mechanicznych, takich jak łożyska, łańcuchy, koła zębate i ślizgi w zakładach przetwórstwa żywności i napojów.

Zalety stosowania Molykote G-0050 FM

  • Doskonałe właściwości smarne
  • Dobra odporność na wymywanie wodą
  • Wysoka zdolność przenoszenia obciążeń
  • Kompatybilny z wieloma tworzywami sztucznymi i elastomerami
  • Zgodność z przepisami FDA 21 CFR 178.3570
  • Spełnia klasyfikację NSF H1 dla przypadkowego kontaktu z żywnością
  • Zatwierdzony przez organizację Kosher
  • Dostępne w klasie konsystencji NLGI 0, 1 i 2

Dostępne opakowania:

  • tubka 380 G
  • pojemnik 25 KG

W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt za pośrednictwem formularza.

Jesteś zainteresowany tym produktem?

Produkt dostępny tylko na indywidualne zamówienie. Jeśli jesteś zainteresowany kupnem to wypełnij poniższy formularz kontaktowy lub skontaktuj się z nami telefonicznie.

    Opis

    Molykote G-0050 FM to smary uniwersalne odpowiednie do przypadkowego kontaktu z żywnością – smar na bazie MO o lepkości oleju bazowego 70 cSt w temperaturze 40 C, zagęszczony kompleksem aluminiowym, wykorzystuje białe substancje stałe jako stałe środki smarne. Posiada również certyfikat H1 wydany przez NSF dopuszczający do przypadkowego kontaktu z żywnością.

    Zastosowanie

    Uniwersalne smarowanie elementów mechanicznych, takich jak łożyska, łańcuchy, koła zębate i ślizgi w zakładach przetwórstwa żywności i napojów.

    Zalety stosowania Molykote G-0050 FM

    • Doskonałe właściwości smarne
    • Dobra odporność na wymywanie wodą
    • Wysoka zdolność przenoszenia obciążeń
    • Kompatybilny z wieloma tworzywami sztucznymi i elastomerami
    • Zgodność z przepisami FDA 21 CFR 178.3570
    • Spełnia klasyfikację NSF H1 dla przypadkowego kontaktu z żywnością
    • Zatwierdzony przez organizację Kosher
    • Dostępne w klasie konsystencji NLGI 0, 1 i 2
    Pliki do pobrania