Kluberfood NH1 64-422 smar nie powodujący ryzyka BSE

Kluberfood NH1 64-422 smar nie powodujący ryzyka BSE

Kluberfood NH1 64-422 to smar specjalny bazujący na syntetycznym oleju bazowym i krzemianie.

  • syntetyczny smar specjalny dla przetwórstwa żywności
  • smar posiada rejestrację NSF H1.
  • Kluberfood NH1 64-422 został opracowany dla szczególnych wymogów smarowania łożysk tocznych w przemyśle spożywczym.

Zastosowanie:

  • smar Kluberfood NH1 64-422 jest stosowany do smarowania:
    – łożysk tocznych maszyn i urządzeń do przerobu zboża, mąki i pasz dla zwierząt
  • jest on przewidziany do miejsc, w których nie można wykluczyć technicznie nieuniknionego
    kontaktu z produkowanymi środkami spożywczymi, jak pasze dla zwierząt, mąka, zboże

Korzyści:

  • dobra ochrona i uszczelnienie łożysk, aby zapobiec przedostawaniu się wilgoci i zwiększyć niezawodność
  • dobra ochrona przed zużyciem wynikająca z wysokiej lepkości oleju bazowego
  • smar nie powoduje ryzyka BSE.

Zakres temperatur: -30°C do +140°C.

Nasza rola:
Firma Esoil s.c. współpracuje z firmą Kluber od lat, zapewniamy wszystkie niezbędne certyfikaty, aktualne karty charakterystyki oraz karty techniczne. Produkty są pakowane w oryginalne, solidne opakowania.



Produkt Kluberfood NH1 64-422 smar nie powodujący ryzyka BSE nie posiada jeszcze załączonych plików.